Panoramske slike i virtualne setnje

360-vr-logo-panoramic

Virtuallna panorama je grana uslužnih djelatnosti koje predstavljaju, prezentiraju te oglašavaju Vas u virtualnom smislu. Virtuallna panorama čini tri uslužne djelatnosti, a to su: Panorama 360, Virtualne šetnje i Virtualne prezentacije. Osnovu usluge čine virtualne panorame koje su pomični fotografski prikaz cijelog prostora, svih 360°x180°, koje Vam daju potpunu virtualnu realnost nekog prostora iz tačke fotografisanja te na taj način omogućuje Vam da virtualno prošetate cijelim interijerom ili eksterijerom te taj način dobijete uvjerljiv dojam prostora koji se želi predstaviti.

Panorama 360°

Panorama 360° je usluga koja sadrži samo jednu sferičnu panoramu koja omogućava stvarni prikaz prostora u svim smjerovima u 360°x180°, što ne možemo dobit iz klasične fotografije. Područje primjene usluge Panorama 360° našla je u mnogim oblastima kao što su: prodaja automobila, prodaja objekata, prikaz interijera I eksterijera, prikaz proslava u 360° I mnogim drugim primjerima gdje želimo trajno zabilježiti događaj te podijeliti s drugima.

Virtualna šetnja

Virtualna setnjaOsnova virtualnih šetnji su virtualne panorame koje su pomični fotografski prikazi cijelog prostora, svih 360°x180° koje vam daju potpunu virtualnu realnost nekog prostora iz tačke fotografisanja. Za razliku od fotografije koju možete pregledavati u okvirima u kojima je fotografisana uz pomoć virtualne šetnje možete neki prostor pregledavati u svim smjerovima.

Moguće je, dakle, virtualno prošetati cijelim interijerom ili eksterijerom I tako steći vrlouvjerljiv dojam prostora koji se želi predstaviti. Svojim bogatim iskustvom i vrhunskom opremom specijalizirali smo se za izradu multimedijalnih i nteraktivnih virtualnih šetnji u koje su ugrađeni različti elementi kao što su video, zvuk , flash animacije ili popratni informativni sadržaj u obliku slike ili teksta.

Zato Vam sa zadovoljstvom možemo ponuditi našu uslugu izrade visoko kvalitetnih virtualnih šetnji, jer je naš profesionalni cilj izraditi virtualnu šetnju što kvalitetnije i zanimljivije tako da Vas Vaši potencijalni korisnici vide upravo onakvim kakvi jeste.

Virtualna prezentacija

Virtualne prezentacije su novi način prezentacije Vas I Vaše firme u novom nesvakidašnjem obliku koji omogućava veću posjećenost I samim time predstavljanjeVaše djelatnosti većem broju Vaših potencijalnih kupaca. Virtualna prezentacija je skup sferičnih panorama koje su međusobno povezane te sadržavaju sve dodatne mogućnosti kao što su: individualno dizajniran GUI za svakog klijenta, informacije, vodiči, video isječci, fotografije, kontaktforme, zvuk, listajući Flash katalog, mape, animacije. Statistike pokazuju da ukoliko imate virtualnu prezentaciju posjetitelji se zadržavaju duže na web stranici, nego na stranicama bez takvog sadržaja.

 

Primjeri: uskoro :)