29 Siječanj 2017

Redizajn web stranica

Written by Enes S., Posted in Web dizajn

Proces redizajniranja postojećih web stranica

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica uglavnom podrazumjeva izradu novih web stranica optimizirani za mobilne uredjaje.

Zašto?

Vecina web stranica ne zadovoljava standarde koje preporucuju pretrazivaci narucito Google. Vlasnici nisu zadovoljni dizajnom i nisu u mogucnosti promjeniti bilo sta na postojecoj webstranica. Najveca potreba za redizajnom je prilagodljivost stranice za mobilne uredjaje responsive jer sve vise korisnika pretrazuje upravo na ovim uredjajima.

Proces redizajna web stranica

Kako napraviti planski redizajn osnove i pristup? Odgovor na općenitu problematiku postojeće web stranice koja treba da se redizajnira. Osnove redizajna web stranica

31 Srpanj 2014

Izrada web stranica Dubrovnik care4web-com

Written by Mareno Dizajn, Posted in Web dizajn

Nova Web stranica pokrenuta da daje usluge na lokalnom nivou grada Dubrovnika

Care4web Dubrovnik studio za izradu web stranica

U pripremi je experimentalni projekt web stranica za pruzanje usluga i pomoci na lokalnom nivou grada Dubrovnika. Zamisao vodilja ovog projekta je da se stranica odaziva i prikazuje na upite koji su upućeni na lokalnom nivou. 


 

Projekt care4web.com 

U pripremi

12 Srpanj 2014

Besplatan hosting

Posted in Web dizajn

Besplatan hosting

Dakle, želite pokrenuti jednostavnu web stranicu, ali ne želite proći kroz glup dosadan proces postavljanja još jednog hosting paketa. Tu je jednostavnije rješenje. Ako baš želite pokrenuti jednostavane statičke web stranice možete koristiti GitHub Page i postaviti svoje web-stranice besplatno. 

06 Ožujak 2013

Djeljenje znanja – proces učenja

Written by Mareno Dizajn, Posted in SEO Optimizacija

Djeljenje znanja – proces učenja

Dijeljenje znanja nije kao dijeljenje torte – nemoj doći s pola kolača. Drugim riječima - uđi u svaki razgovor s cijelim kolačem, a svaki put kad se vratis dobijaš još veći komad ovog kolača. Dijeljenje znanja također je puno više nego samo dijeljenje. Riječ je o zajedničkom radu, pomoći jedni drugima i suradnji.

28 Studeni 2012

10 razloga zasto su Vam potrebne poslovne web stranice

Written by Mareno Dizajn, Posted in Web dizajn

10 razloga zasto su Vam potrebne poslovne web stranice

Ovo su samo neka od pitanja koje vecina ljudi imaju kod planiranja izrade web stranica. Da bi smo vam pomogli pronaći odgovor, morate provjeriti kakvu korist će vam donijeti web stranica i koje benefite dobijate sa izradom web stranica.

30 Srpanj 2012

Pretrazivanje i promocija

Written by Mareno Dizajn, Posted in SEO Optimizacija

SAVJETI ZA IZGRADNJU VAsEG PROMETA

Seo optimizacija

Nadam se da je Vaš site završen i spreman za online-trku. Tako da je vrijeme je da počnete izgradnju prometa. Ovaj članak raspravlja o tome kako pravilno optimizirati za pretraživanje i djelotvorno početi online promociju.

Savjeti za tražilice

Tražilice (npr.Google),promatra na tri glavne kategorije pri odabiru stranica koje uvrštava na popis svoje stranice u potrazi.