Flash web stranice

WEb stranice bazirane na Flash web dizajnu !

Flash-websiteS povećanjem broja ljudi koji pregledavaju Internet imati prepoznatljive web stranice je imperativ za mala poduzeća i firme, kako bi se izgradila jaka online prisutnost. Budućnost razvoja weba i web dizajna je u Flash tehnologiji i flash-punim web stranicama. Flash je tehnologija koja daje interaktivnosti Vašim web stranicama, korištenjem ovih web stranica vaš sadržaj je više zanimljiv i privlačan korisnicima. Flash je veoma jak alat koji se koristi za razvoj kreativnih vizualnih efekata, dopadljivim dizajnom, kao i interaktivnost i dinamika. Flash web stranice su također neovisno o preglednicima i prikazivat će se glatko na bilo kojem web pregledniku.

Nase Flash Usluge i prednosti!

Nudimo najbolja riješenja u Flash-u te izgradnju i razvoj web stranica koje će realizovati klijentovu ideju i potrebe za kreativnom web prezentacijom. Ako je Vaš cilj prezentirati proizvod na sasvim drukčiji način i skrenuti pažnju na sebe onda je Flash odlično riješenje za vas. Flash razvojni web alat daje mogućnost korištenja videa, animacije, fotografije i zvuka. Postoje brojne prednosti u Flash web dizajnu, nudimo različite pakete flash web dizajna u kombinaciji Flash i HTML web dizajna.

Mareno Dizajn nudi razvoj i izradu Flash: banera, zaglavlja, logo te pune flas web stranice u kombinaciji Flash + HTML i pružiti odlično riješenje za vaše potrebe.

Flash web stranice temeljene su interaktivnosti i dinamičnosti te daju osjećaj ugode tokom pregledavanja. IE kompatibilnost nikad nije u sukobu sa Flash web stranicama jednostavno zato što flash animacije se isto prikazuju u svim web preglednicima. Međutim flash elementi kao što su baneri, animacije, zaglavlja, animacije mogu se zasebno koristiti u kombinaciji sa HTML-om pa za rezultat dobijete bogati web sadržaj, interaktivne i dinamične web stranice.

Neke od Flash usluga koje nudimo su:

 • Pune Flash Web stranice
 • Flash Banner dizajn
 • Flash Intro
 • Animirani Logo dizajni
 • Flash Zaglavlja
 • Flash Efekti
 • Flash animacije

Možete se odlučiti za pune Flash web stranice ili odabrati različite Flash segmente za Vašu web stranicu. Korištenjem ovih načina primjene Flash-tehnologija vaš web sajt bit će zanimljiv ali i ostavljat će snažan vizualni uticaj na vaše korisnike.

Flash stranice za naprednu Online prezentaciju!

Možemo vam pomoći u razvoju funkcionalnih i pristupačnih web stranica koje su sposobne voditi vaše poslovanje za vas. Ovisno o vašim potrebama mi ćemo izraditi web stranice koje će privući dodatnu pažnju na vaš posao i dati samostalni status među vašom konkurencijom. Mi razvijamo intro flash, flash bannere, flash animacije, a nude za provedbu svih tih elemenata u statičkom arhitekture.

Naša ponuda:

 • Ugradnja audio i vizualnih elementa Flash i HTML arhitekturi i na taj način poboljšati krajnje korisničko iskustvo
 • Spajanje HTML i Flash tehnologije omogućuje i osigurava da vas popularne tražilice izlistaju.
 • Razvoj Flash prezentacija
 • Razvoj Flash bannera
 • Razvoj Flash introa
 • Web stranice u potpunosti razvijene u Flash tehnologiji

Sve ove osobine i rješenja će rezultirati boljim web-site prometom. Flash website je odličan za vizualne prezentacije, ovakva prezentacija Vaše firme omogućuje snažan uticaj na ciljanu publiku, potencijalne klijente i poslovne partnere. Flash web poboljšava vašu vjerodostojnost i omogućava vam prenjeti poruku.